У світ вийшла нова косарка-плющилка KUHN

29 червня 2016 89 0
Косарка-рлющилка FC 3160 TCD RA
ni.dkКосарка-рлющилка FC 3160 TCD RA

Компанія Kuhn Farm Machinery розширила лінійку своїх причіпних агрегатів з центральним кріпленням, додавши нову версію 3-метрової косарки-плющилки з групери валків, повідомляє Traktorist.ua.

Модель FC 3160 TCD RA ідеально підходить для великого сільськогосподарського виробництва та володіє всіма перевагами серійних косарок-плющилок з центральним кріпленням, які пропонує компанія Kuhn: універсальність покосу і зниження непродуктивного часу на поворотних смугах поля, а також функція одночасного захоплення двох валків.

«Новий стрічковий конвеєр дозволяє скоротити час роботи і зменшити витрату палива завдяки скороченню кількості проходів волокуш і кормоуборщіков», — повідомляє представник відділу продажів компанії в Сполученому Королівстві Дункан Маклейш.

FC 3160 TCD RA може бути одночасно використаний з фронтальною плющилкою для збільшення продуктивності, так як конструкція з центральним кріпленням, що дозволяє синхронізувати роботу обох агрегатів.

Нова модель оснащена сімома ріжучими дисками (з швидкозмінними ножами в серійної зборки), що забезпечує робочу ширину захвату 3,1 м і транспортну ширину 2,99 м. Швидкість обертання сталевих пальців може встановлюватися на рівні 780 або 1000 об/хв в залежності від типу фуражу.

Початкова роздрібна ціна FC 3160 TCD RA — £35,165.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою