KUHN розширює пропозицію рулонних прес-підбірників

19 листопада 2015 102 0
KUHN розширює пропозицію рулонних прес-підбірник
Kurkul.comKUHN розширює пропозицію рулонних прес-підбірник

Компанія KUHN розширює пропозицію рулонних прес-підбірників з фіксованою камерою, доповнюючи лінійку новими моделям, про це йдеться у повідомленні компанії.

Для роботи у важких умовах, з високим навантаженням розроблено нові моделі: FB3130, FB3135 і FB3135 BalePack.

Прес-підбірник FB3130 зі стандартним блоком управління АТ10 розроблений для професійного використання. Моделі FB3135 і FBP3135 BalePack — це спеціалізовані моделі найвищого класу з управлінням на базі ISOBUS і безліччю функцій, які контролюються з кабіни оператора.

В оновлені моделі впроваджені додаткові функції:

  • Оптимальна ефективність підбору. У всіх нових моделях FB передбачений кулачковий підбиральної вузол. Завдяки маятниковому механізму, у якого працює захоплення шириною 230 см, забезпечується максимальна адаптація до рельєфу поля і, відповідно, оптимальний підбір стебел.

  • Якість подрібнення. Прес-підбирачі оснащені інтегральним ротором KUHN, з подвійними зубами з пластин Hardox. Ця проста, що не вимагає технічного обслуговування, система захоплення на невеликій відстані гарантує найвищу продуктивність.

  • Ідеальні рулони. Поліпшена, 18-вальцова камера пресування. Всі вальці виконані на роликовій профіліровочній машині з надміцної сталі товщиною 3,2 мм. Вдосконалені вальці Power Track відрізняються симетричними профілями, що забезпечує високу щільність і надійне обертання рулону незалежно від стану маси, що обробляється.

  • Впевнене пресування. Розведена приводна лінія — привід камери пресування на одній стороні і привід ротора підбору на іншій — забезпечує безперебійну експлуатацію та рівномірну передачу зусилля.

  • Обв’язка. Нова система обробки сіткою, за технологією активного розтягування,забезпечує чітку форму рулону при незмінно високому натягу сітки протягом усього циклу обв'язки.

  • Швидка і надійна передача рулону. Бічні напрямні захисні планки на FB3135 BalePack забезпечують швидку і безпечну передачу рулонів навіть при роботі на ділянках з крутим підйомом або спуском.

  • Відмінна обмотка. Унікальна система KUHN IntelliWrap дозволяє поліпшити управління процесом обмотки та її контроль.

Виконано за допомогою Disqus