KUHN розробила сівалку з бункером на 600 літрів

19 листопада 2015 88 0
KUHN розробила сівалку з бункером на 600 літрів
Kurkul.comKUHN розробила сівалку з бункером на 600 літрів

Компанія KUHN презентувала нову пневматичну сівалку з бункером на 600 літрів для встановлення на культиватор чи знаряддя ґрунтообробки. Про це повідомила прес-служба компанії.

Сівалка SH600 оснащена 600 літровим бункером для підвищення автоматизації робочого процесу, без постійних довантажень. Дана модель дозволяє проводити посів з шириною захвату до 9 метрів.

На сівалці встановлено об'ємний дозатор зі спіралеподібними котушками (від 1 до 430 кг/га) типу Venta, що забезпечує просте і швидке пропорційне регулювання витрат насіння. Дозатор працює з будь-яким типом посівного матеріалу.

«Розмір посівних міжрядь регулюється від 25 до 35 см, в залежності від ширини знарядь. За їх управління відповідає розподільна головка. Розрядники забезпечують рівномірний розподіл насіння, незалежно від робочої ширини», — повідомляє компанія.

Блок управління Quantron S2, що зарекомендував себе на пневматичних сеялках Venta, контролює електричну модуляцію дозування, попередню подачу насіння, зупинку дозатора, допоміжний пристрій для регулювання норми і електронне спостереження (рівень насіння, режим турбіни, обертання дозатора).

Виконано за допомогою Disqus