John Deere презентував нову систему внесення рідких добрив

5 лютого 2020 878 0
John Deere презентував нову систему внесення рідких добрив

З метою зниження затрат на вирощування продукції, у тому числі і на добрива, компанія John Deere запропонувала аграріям новий шлях вирішення проблеми та представила систему ExactRate, що забезпечує точний контроль внесення рідких добрив під час сівби. Повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що система ExactRate здатна зменшити витрати та кількість добрив за рахунок контролю кожного рядка шляхом відключення секцій внесення в місцях, що перекриваються або там, де немає потреби.

«Використовуючи ExactRate клієнти можуть дотримуватися принципів управління поживними речовинами 4R, застосовуючи правильну норму витрат у потрібний час та у потрібному місці», — сказав менеджер з маркетингу посіву та посадки компанії John Deere Райан Хауф.

ExactRate сумісний з моделями сівалок John Deere з електричним приводом 1775NT, 1795, DB60, DB44 та DB66. Завдяки насосу з гідравлічним приводом ExactRate посів можна проводити з максимальною швидкістю до 16 км/год. Це дозволяє засіяти до 2,4 га/год більше.

«Система ExactRate повністю сумісна з універсальним дисплеєм John Deere 4640 та 4600CommandCenter та здатна балансувати зміни норми та швидкості внесення добрив. Вона також забезпечує баланс на нерівних поверхнях поля. Це допомагає виробникам застосовувати правильні норми на своїх полях», — додав Райан Хауф. 

John Deere почне приймати замовлення на ExactRate з початку червня, початок поставок планується на осінь цього року.

Виконано за допомогою Disqus