ALFA Smart Agro пропонує нові програми кредитування аграріїв

12 лютого 2020 69 0

Компанія ALFA Smart Agro спільно з «ОТП Банк» та «ПроКредит Банк» пропонують аграріям вигідні умови кредитування від 0,01%. Про це повідомляє Latifundist.com з посиланням на прес-службу компанії ALFA Smart Agro.

«Розрахувати рентабельність агровиробництва в умовах непередбачуваності світових цін на зерно і постійного ризику коливання курсів валют надзвичайно важко. Тому партнерські програми кредитування, які дозволяють швидко отримати кошти на вигідних умовах, стають дуже важливими», — відзначають в ALFA Smart Agro.

Умови партнерських програм кредитування ALFA Smart Agro:

  • Програма з «ОТП Банк» — якщо за стандартними умовами співпраці з агровиробниками ставка кредитування «ОТП Банк» становить 19-20%, то за партнерською програмою аграрії можуть отримати кредит зі ставкою від 0,01% в залежності від терміну погашення кредиту. Рішення про фінансування приймається протягом 1 дня, а отримати кошти аграрії можуть вже через 8-9 днів.
  • Програма з «ПроКредит Банк» — пропонує аграріям отримати кредит зі ставкою від 3 до 9,5%. Мінімальну ставку (3%) заплатять агровиробники, які погасять кредит за 6 місяців. Максимальна ставка нараховується при кредитуванні на 1 рік. За індивідуальними умовами банк розглядає можливість фінансування в іноземній валюті.

«Ми постійно працюємо над розширенням можливостей для своїх клієнтів як у виробництві більш якісних і ефективних ЗЗР, так і в формуванні вигідних умов для їх придбання. Партнерські програми ALFA Smart Agro враховують актуальні потреби аграріїв і відкривають нові можливості для підвищення рентабельності агровиробництва», — зазначила комерційний директор компанії ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

Детальніше дізнатися про умови партнерських програм кредитування ALFA Smart Agro спільно з «ОТП Банк» та «ПроКредит Банк» можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus