ВК Індастрі представила профнастил для с/г об’єктів

18 лютого 2020 483 0
ВК Індастрі представила профнастил для с/г об’єктів
Kurkul.com

ТОВ ВК «Індастрі», яка входить до групи компаній «Варіант», планує вийти на ринок об'єктних поставок, щоб надавати аграріям повний спектр послуг із забезпечення профнастилом. Про це Kurkul.com повідомила комерційний директор компанії Наталя Бережко під час агропромислової виставки «АгроВесна 2020».

«Ми виготовляємо стіновий, покрівельний та несучий види профнастилу, виготовлені з оцинкованої сталі та сталі з полімерним покриттям. Продукція знайшла своє застосування як в приватному, так і в промисловому виробництві. Наш наступний крок-комплексні поставки нашої продукції аграріям. У нас є досвід роботи з сільськогосподарськими підприємствами, разом з якими ми будуємо елеватори, сховища для овочів, ангари», — розповіла Наталя Бережко.

Та зазначила, що оцинкований профіль для легких сталевих конструкцій (ЛСТК) застосовується як основна несуча конструкція будівель.

«А сендвіч-панелі прекрасне рішення для будівництва стін і дахів. Ми виїдемо на об'єкт і допоможемо підібрати необхідні матеріали. Зробимо супутні розрахунки і надамо сертифікати», — додала Наталя Бережко.

Товари компанії представлені в павільйоні 2, місце: 2С124 на стенді ТОВ ВК «Індастрі».

Виконано за допомогою Disqus