В Україні вперше презентували нову модель шин Agri Star II

19 лютого 2020 54 0
В Україні вперше презентували нову модель шин Agri Star II

Вчора, 18 лютого, на виставці АгроВесна 2020 компанія Alliance Tire Group (ATG) вперше в Україні ексклюзивно презентувала нову модель тракторних шин Agri Star II. За словами виробника, це найкрасивіша шина на світовому ринку на сьогоднішній день. Повідомляє Traktorist.ua.

Розроблена у тісній співпраці з фермерами, новітня радіальна шина забезпечує високу продуктивність роботи у польових та дорожніх умовах. Agri Star II має індекс швидкості D (65 км/год). Гарантія від виробника — 7 р.

Шина створена із застосуванням унікальної технології багатошарової структури (Stratified Layer Technology, SLT), яка забезпечує бездоганне зчеплення після тривалого використання (навіть після 40% зносу). Зчеплення здійснюється завдяки збільшеному вмісті гуми у центрі шини та підвищеній жорсткості у поєднанні з особливою конструкцією виступу, що забезпечує підвищену стійкість до пробуксовування і ковзання.

Крім того, як зазначив виробник, шина здатна регулювати навантаження техніки на ґрунт, що запобігає ущільненню.

«Передумовою для розробки флотаційної шини стала відома проблема з ущільненням ґрунту. У європейських країнах на сьогодні ця проблема почала регулюватися на законодавчому рівні. Враховуючи особливості оснащення тракторів, яке робить їх все більш важкими, дотримуватись вимог законодавства можливо за рахунок флотаційних шин. Вони здатні утримувати весь тиск, який трактор створює на поверхню ґрунту, на себе у силу своєї конструкції, а саме завдяки гнучким боковинам», — розповіла прес-секретар компанії Alliance Tire Group Юлія Вербунд. 

Кожний ґрунтозачеп складається з двох шарів із різними профілями: верхній шар — з одним кутом і нижній — з двома кутами, що компенсує зниження тягових властивостей шини в процесі зносу. У поєднанні з більшою глибиною протектора і оптимальною кількістю виступів ці два шари забезпечують передачу максимального тягового зусилля в полі навіть після тривалої експлуатації, а також виявляють відмінні ходові якості на твердих покриттях.

Коли верхній шар ґрунтозачепа — близько 40% глибини протектора — зношується, в дію вступає нижній шар, і ґрунтозачеп змінює свою геометричну форму. Поліестеровий каркас стабілізує форму шини впродовж експлуатації та під час перегріву. Конструкція виступів SLT забезпечує ефективне самоочищення шини.

Особливостями зовнішнього вигляду шини стали потужні вигнуті ґрунтозачепи, 5-пелюстковий дизайн боковини з 3D-ефектом, глянцева тефлонова обробка та глибокий чорний колір.

З моменту запуску шина Agri Star II буде доступна в 76 типорозмірах у серіях 70 та 85. Повна лінійка включає також шини спеціальних розмірів і різних індексів навантаження.

Виконано за допомогою Disqus