Компанія Alliance презентувала шини у новому розмірі 585

30 березня 2020 45 0
Компанія Alliance презентувала шини у новому розмірі 585

Шини 585 компанії Aliance тепер доступні у п’яти розмірах 400/70R18, 400/70R20, 500/70R24, 340/80R18, 440/80R24. Повідомляє Traktorist.com.

Після виходу на ринок у 2019 р. шини Alliance 585 вже стали бестселером і завоювали відмінну репутацію, завдяки чудовій роботі і продуктивності.

Зазначено, що універсальні шини Alliance демонструють чудові результати як на жорстких покриттях, так і на м’якому ґрунті і насипному гравії. Таким чином компанія пропоную рішення для складних умов експлуатації у сферах сільського господарства, будівництва, промисловості, обслуговування муніципалітетів та навантажувально-розвантажувальних робіт

«Ми спостерігаємо зростаючу тенденцію до використання техніки, що застосовується для виконання різноманітних комбінацій сільськогосподарських, будівельних і промислових робіт, яка використовується у різних умовах і для різних завдань протягом того ж самого дня чи навіть години. Для цього потрібна справді універсальна техніка, як-от телескопічні навантажувачі або шини, які просто забезпечують ідеальну роботу за будь-яких умов. І це саме те, для чого були розроблені шини Alliance 585», — йдеться у повідомленні.

Завдяки великим і різнонаправленим ґрутозачепним протекторам, Alliance 585 відрізняється більшою площею контакту з поверхнею. Це забезпечує плавність ходу на жорстких покриттях і чудову стійкість та стабільність. Водночас більша висота протектора з оптимальним співвідношенням гуми і пустот гарантує надійне зчеплення з покриттям, а також здатність до ефективного самоочищення у полі.

Конструкція з металокордним брекером, армовані боковини і спеціальні компоненти — усі ці конструктивні особливості забезпечують активний захист від проколів, порізів і пошкоджень протектора, а також запобігають псуванню бокової поверхні шини та забезпечують оптимальну несучу здатність.

Читайте також: Фермерам не потрібно оформлювати землю під сховища для пального - експерт

Виконано за допомогою Disqus