Агрофірма на Вінниччині модернізує свою пекарню

18 березня 2020 1831 0
Агрофірма на Вінниччині модернізує свою пекарню

Задля збільшення потужностей та обсягів виробництва хлібобулочних виробів агрофірма «Ольгопіль» модернізує матеріально-технічну базу власної пекарні.

Нещодавно тут до духових шаф додали вентиляцію, зробили ремонти у підсобних приміщеннях та коморі, за стандартами облаштували кухню. На черзі — встановлення лінії, яка б дозволила подавати продукцію із виробничого цеху до приміщення, де зберігається хліб.

Про це Kurkul.com повідомили в самому підприємстві.

Нині, за словами директора АФ «Ольгопіль» Павла Каленича, пекарня випікає майже дві тисячі хлібин за зміну. В асортименті підприємства є більше 20 найменувань хлібобулочних виробів: різні види батонів, калачів, короваїв, формового хліба, плетінок, булок, плюшок, булочок для гамбургерів, хот-догів  тощо. Своєю продукцію пекарня забезпечує весь Чечельницький район на Вінниччині.

Павло Каленич розповідає, що увесь хліб випікається із зерна, зібраного на полях агрофірми «Ольгопіль». А це сертифікована і перевірена сировина. На борошно здебільшого перемелюють зерно пшениці сорту «Наталка», бо воно ідеально підходить для випічки. У пекарні працює вісім співробітників, по чотири на зміні.

«У нас в пекарні печуть усе. Є і свої фішки, наприклад, маємо чорно-білий хліб, який називається «День і ніч». Процес випічки відбувається за бабусиними рецептами. Зовсім відсутні будь-які хімічні інгредієнти й синтетичні підсилювачі смаку», — розповідає директор.

За словами завідуючої пекарнею Наталії Шоробури, у користуванні мають дві розстойки для тістових заготовок і дві печі для випічки. У цеху встановлена нова система вентиляції.

«На часі — додаткове обладнання, що дозволить полегшити роботу дівчат у цеху. Пекарня працює вже багато років і забезпечує продукцією всю Чечельниччину. Звісно, конкуренцію у сфері випікання хліба витримувати важко. Але ми плануємо розширювати асортимент, щоб дивувати своїх споживачів і пропонувати смачний та натуральний хліб до столу», — розповідає Наталія Шоробура.

Нагадаємо, АФ «Ольгопіль» уже розпочала весняну посівну кампанію 2020 року.

Виконано за допомогою Disqus