Фермери зможуть моніторити зміну земельного банку онлайн за кодом ЄДРПОУ

20 березня 2020 108 0
Фермери зможуть моніторити зміну земельного банку онлайн за кодом ЄДРПОУ
Kurkul.com

Розробники сервісу Feodal.Оnline презентували користувачам зручну функцію — витяг ДРРП/Пошук по ЄДРПОУ або ІПН. Онлайн-сервіс дає можливість знайти інформацію про земельну ділянку чи її площу за кодом. Про це йдеться у матеріалі на Kurkul.com.

«За декілька кліків можна легко дізнатися та відстежити інформацію про кількість земельних ділянок, їхню площу, кадастрові номери та візуалізоване місцезнаходження, що є у розпорядженні будь-якої юридичної або фізичної особи  згідно офіційних даних Мін’юсту у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (ДРРП)», — зазначається у матеріалі.

Для цього достатньо створити список для моніторингу за конкретним кодом ЄДРПОУ — унікальним ідентифікаційним номером юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій або ІПН — індивідуальним податковим номером фізичної особи.

Онлайн-сервіс дає можливість знайти інформацію за кодом разово або ж відстежувати зміни протягом дня, одного-двох тижнів чи навіть кварталу.

«Частота моніторингу груп ДРРП не впливає на вартість підписки для користування додатковим функціоналом «Витяг ДРРП/Пошук по ЄДРПОУ/ІПН» сервісом. Але для аграрія матиме важливу роль динаміка зміни земельного банку. Тобто засновник чи власник фірми може поставити на моніторинг номер ЄДРПОУ будь-якої компанії. Так він зможе побачити, якщо раптом хтось без його відома перереєстровує земельні паї, що в Україні буває досить часто», — пояснив засновник сервісу Feodal.Оnline Андрій  Дем’янович.

Виконано за допомогою Disqus