ATH Company надає знижку 50% на стимулятори росту для поросят

7 квітня 2020 46 0
ATH Company надає знижку 50% на стимулятори росту для поросят
pixabay.com

У нещодавно запущеному проекті Кurkul.com АгроЗнижки, де зібрані усі акційні пропозиції для фермерів, з’явилась пропозиція від ATH Company. Компанія пропонує знижку 50% на стимулятор росту Pig Saver Feorte.

На сьогоднішній день ATH Company є однією з компаній, що динамічно розвиваються у сфері ветеринарного і зоотехнічного забезпечення, а також займає провідні позиції на ринку України.

Основним напрямком діяльності компанії є поставка на ринок України ефективних кормових добавок.

В ATH Company розуміють, що карантинні обмеження можуть негативно вплинути на розвиток господарства і вирішили надати знижку 50% на енергетичний бустер, стимулятор росту для новонароджених поросят Pig Saver Feorte.

Pig Saver Feorte — комплексний препарат спрямованої дії для новонароджених поросят, який має енергетичний і імунотропний ефект, спрямований на зміцнення імунної системи організму поросят, після народження і відлучення від свиноматки.

До складу продукту входять:

  • омега-3 та омега -6 жирні кислоти
  • фосфоліпіди
  • хелатне залізо
  • жиро та водорозчинні вітаміни

Комплекс вітамінів, які входять до складу стимулятора росту Pig Saver Feorte сприяють швидкому підвищенню імунобіологічних процесів в організмі, беруть участь у клітинному диханні, рості і поділі клітин. Вони також стимулюють вуглеводний і жировий обмін та регулюють кровотворення, а також сприяють повноцінному розвитку і росту поросят.

Виконано за допомогою Disqus