Кадрові зміни під час кризи зруйнують Укрзалізницю — Белах

13 квітня 2020 2357 0
Кадрові зміни під час кризи зруйнують Укрзалізницю — Белах
Kurkul.com

Зміна керівництва, а також кадрові перестановки «Укрзалізниці», за нинішніх умов економічної кризи, заважають нормальній роботі компанії. Таку думку у коментарі Latifundist.com висловив президент громадської організації «Центр аграрної логістики та інфраструктури» Владислав Белах.

«Українська економіка наближається до серйозної кризи, а ситуація в «Укрзалізниці» дуже складна. Кадрові зміни, на мій погляд, ще більше послаблюють компанію. Звільнення і призначення носять абсолютно непрозорий характер, колектив підприємства деморалізований. А управлінський хаос тільки наростає», — вважає Владислав Белах.

На його думку, «Укрзалізниця» стоїть на порозі потрясінь і компанії потрібна  чітка антикризова стратегію.

«Замість цього ми бачимо постійні торги за право контролювати «процеси» у компанії. І результат цих торгів сумний: профільне міністерство (Міністерство інфраструктури України - прим. Ред.) сьогодні фактично обезголовили «Укрзалізницю» — замість реального голови «виконувати роль» керівника буде якийсь технічний функціонер», — зауважив він.

На його думку, внаслідок цього деградація залізниці значно прискориться і підприємство буде зруйновано, а відповідальність за це ляже на міністерство і його керівника.

«Співпрацю з німцями зірвано, конкурс теж зірвано — зроблено усе, щоб не допустити до «Укрзалізниці» нікого чужого. Подивимося, чого доб'ється міністр, взявши фактично на себе керування підприємством. І чого буде вартий цей експеримент нашій економіці», — підсумував Владислав Белах.

Читайте також: Експерт розповів, як Укрзалізниці зберегти 5 млн грн щомісяця

Виконано за допомогою Disqus