Інфографіка АгроПогода України дозволить фермерам аналізувати погоду

22 квітня 2020 173 0
Метеографіка «АгроПогода України» від Метео Фарм
Kurkul.comМетеографіка «АгроПогода України» від Метео Фарм

Сервіс моніторингу агропогоди Метео Фарм разом із Kurkul.com та SuperAgronom.com підготували детальну онлайн базу агрометеорологічних показників на території України за останні 5 років.

Клімат в Україні змінюється і сільгоспвиробникам необхідно адаптуватися до нових погодних умов. Тепер зробити це буде простіше за допомогою оновлюваної метеографіки «АгроПогода України».

Ексклюзивна інформація зібрана і систематизована на основі даних близько 200 метеостанцій по всій Україні. В базу даних включені такі важливі для агровиробництва показники як: опади, температура повітря (максимальна, мінімальна, середня), температура ґрунту (мінімальна, середня), вологість ґрунту, хмарність у відсотковому співвідношенні.

«Вільний доступ до метеоаналітики за останні 5 років дозволить всім українським аграріям якісно і оперативно проаналізувати погодні показники у своєму регіоні. Інформація з детальною розбивкою буде оновлюватися щомісяця. Сподіваємося, що даний проект дасть можливість сільгоспвиробникам підготуватися до змін клімату, поліпшити продуктивність, уникнути ризиків і підвищити ефективність своїх господарств», — підкреслив виконавчий директор Метео Фарм Дмитро Максименко.

Виконано за допомогою Disqus