Фрегат постачатиме дощувальні машини до Польщі

14 травня 2020 53 0
Фрегат постачатиме дощувальні машини до Польщі

Вітчизняна компанія «Фрегат» розширила напрям експортної діяльності та здійснила постачання двох дощувальних машин до Польщі. Повідомляє Traktorist.ua.

Фрегат

«Ми налагоджуємо контакти з представниками аграрного бізнесу Європи. І хоча це перший досвід експортного контракту з країнами ЄС, тенденції в аграрному секторі свідчать про те, що потреба в нашій техніці буде тільки рости», — зазначають в компанії «Фрегат».

Предиктором росту попиту на зрошувальні системи компанія визначає кліматичні зміни та дефіцит природних опадів, які провокують критичну ситуацію з нестачею глибинної і поверхневої вологи у верхніх шарах ґрунту. 

«Прогнози щодо урожайності на 2020 р. в країнах ЄС є невтішними у зв’язку з критичною недостачею вологи в ґрунті. Тому штучне зрошування на даний момент є одним з найбільш актуальних питань агросектора, яке може закрити техніка виробництва заводу «Фрегат», — додали в компанії.

За словами керівництва компанії, затребуваність дощувальних машин «Фрегат» в Україні і закордоном визначає факт стабільної кількості законтрактованих одиниць техніки цьогоріч порівняно з даними 2019 р. незважаючи на кризові явища.

Виконано за допомогою Disqus