Vaderstad презентувала новий модельний ряд сівалок

3 грудня 2015 60 0
Vaderstad презентувала новий модельний ряд сівалок
Vaderstad.comVaderstad презентувала новий модельний ряд сівалок

Vaderstad представила на виставці Agritehcnika 2015 свій модельний ряд культивуючих сівалок Rapid і Spirit, повідомляє пре-служба компанії.

Обидві машини були розроблені для точної сівби на високій швидкості. Кожна сівалка має власні переваги і в багатьох випадках їх функціональність схожа. Основні відмінності полягають у положенні прикочуючими блоку, типі і тиску сошника.

Сівалка Rapid від Vaderstad являє собою потужну, культивуючу сівалку, яка чудово справляється зі своєю роботою незалежно від умов. З її допомогою можна сіяти безпосередньо в стерню, після оранки або системі мінімальною технологією. Завдяки універсальним робочим органам Rapid і культивуючій здатності насіннєвих сошників, машина може працювати в будь-яких умовах.

Сівалка Vaderstad Spirit розроблена для точного висіву на високих швидкостях. Всі частини, що працюють в ґрунті, мають індивідуальну амортизацію, завдяки чому рама залишається дуже надійною і витримується робоча глибина. Великі центральні прикатуючі колеса розташовані асиметрично. Разом з великими насіннєвими дисками вони забезпечують рівний хід навіть на високій швидкості.

Виконано за допомогою Disqus