Вітчизняні виробники меду об’єднуються задля збільшення експорту

18 травня 2020 602 0
Вітчизняні виробники меду об’єднуються задля збільшення експорту
Kurkul.com

ТОВ «Органік Експорт» закінчив процедуру об’єднання з ТОВ «Українська медова група» та ТОВ «Мед України», які об’єднали свої активи та професійні досягнення задля зміцнення позицій на внутрішньому та зовнішньому ринках і представили нову стратегію розвитку об’єднаної компанії. Повідомляє Agri-gator.

«Наша синергія сприятиме сталому розвитку компанії та впровадженню найкращих світових практик в сфері переробки та дистрибуції українського меду. А вже невдовзі споживачі матимуть нагоду ознайомитися з новим українським брендом, який ми представимо ринку найближчим часом», — зазначив Директор Групи Компаній Едуард Кричфалушій.

Своїми стратегічними цілями компанія визначила запровадження професійного категорійного менеджменту, побудову сильної національної дистрибуції та розширення наявності кращих українських та світових медів задля збільшення частки продажу до 30% від загального об’єму споживання офіційними каналами торгівлі.

Читати за темою: Пасічники прогнозують недобір меду та пилку

Одним із важливих пріоритетів стане розробка та впровадження інноваційних програм для виробника пасічника для надання йому можливості безпосередньої присутності його продукції в українському роздрібі та гарантування кінцевому споживачу 100% простежуваності для кожної одиниці продукції.

Компанія також ставить за мету покращення обізнаності українського споживача якісним та видовим характеристикам меду натурального.

«На сьогоднішній день, в Україні виробляється широке розмаїття медів з унікальними смаками та споживчими властивостями, які не відомі широкому загалу споживачів. Саме тому компанія вважає розвиток споживання натуральних та якісних медів одним з основних факторів розвитку галузі», — зазначив Едуард Кричфалушій.

Виконано за допомогою Disqus