ВРУ розгляне законопроект про реєстрацію сільгосптехніки

3 грудня 2015 62 0
ВРУ розгляне законопроект про реєстрацію сільгосптехніки
Кurkul.comВРУ розгляне законопроект про реєстрацію сільгосптехніки

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді України врегулювати реєстрацію сільськогосподарської техніки.

Відповідний законопроект №3573 «Про внесення змін до Закону України «Про дорожній рух» щодо реєстрації транспортних засобів» від 1 грудня 2015 р. розміщений сайті ВРУ.

«Кабінет Міністрів України постановою від 10 вересня 2014 р. № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» ліквідував Державну інспекцію сільського господарства, поклавши функції із здійснення реєстрації та обліку машин на Міністерство внутрішніх справ України», — йдеться у пояснювальній записці.

«Прийняття законопроекту дозволить врегулювати на законодавчому рівні питання реєстрації тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів, передавши відповідні функції територіальним органам МВС України», — йдеться у документі.

Також додається, що реалізація проекту акта не потребуватиме додаткових фінансових витрат з державного бюджету України та буде здійснюватися у межах кошторисних призначень на відповідний рік.

Виконано за допомогою Disqus