Українські ЗЗР за ефективністю не поступаються іноземним — думка

26 травня 2020 244 0
Українські ЗЗР за ефективністю не поступаються іноземним — думка

Серед ряду аграріїв панує стереотип, що все закордонне є кращим порівняно із вітчизняним. Треба сказати, що його охоче підтримують й деякі виробники. Про це розповів керівник агрономічного департаменту UKRAVIT Олександр Мігловець в матеріалі «ЗЗР: Закупити, Заощадити, Розподілити» на SuperAgronom.com

«Щорічно наша компанія руйнує ці стереотипи, для прикладу, надаючи новим клієнтам окремі препарати або комплексні системи для порівняльних випробувань. Продукти, які є в портфелі «UKRAVIT», за ефективністю дії не поступаються іноземним, проте їх цінова політика є прийнятнішою для наших сільськогосподарських виробників», — зазначив він.

Та зауважив, що усі пестициди та агрохімікати компанії повністю адаптовані під різні ґрунтово-кліматичні умови України, вони здатні на високому рівні контролювати ті хвороби, шкідників та бур’яни, які притаманні для наших регіонів.

«Крім того, цьогоріч наша компанія представила як постійним нашим партнерам, так і потенційним клієнтам комплекс зручних інструментів: «UKRAVIT Finance», «UKRAVIT Trade», Програму лояльності, а також Акцію «Варяг + Насіння». Додатковою перевагою є й наш технологічний супровід для постійних партнерів та нових клієнтів. Висока якість нашої продукції та невпинно зростаючий на неї попит підтверджуються щорічним зростанням обсягів виробництва як для внутрішнього ринку, так і зовнішнього для країн, куди ми її експортуємо: Грузія, Молдова, Вірменія, Узбекистан та Ефіопія», — розповів Олександр Мигловець.

Виконано за допомогою Disqus