Американські фермери поділяться досвідом вирощування с/г культур

29 травня 2020 671 0
Американські фермери поділяться досвідом вирощування с/г культур

За 10 років Україна істотно збільшила експорт агропродукції до США та Канади. Про це свідчать дані інфографіки на Kurkul.com.

За 2019 р. Україною було експортовано с/г продукції:

  • До США — на $168,6 млн (у 2010 р. — на $17,7 млн);
  • До Канади — на $27,6 млн (у 2010 р. — на $3,6 млн).

До Канади Україна експортує фруктові соки, соняшникову олію, кукурудзу та живих тварин. Імпортує звідти — заморожену рибу, свиняче м'ясо, ракоподібних та продукцію для годівлі тварин.

Основним продуктом, який Україна експортує до США є фруктові соки. Також значну долю в експорті займає соняшникова олія, соя та натуральний мед. Імпортує звідти — заморожену рибу, насіння соняшнику, харчові добавки та горіхи.

Українські аграрії мають змогу взяти участь в онлайн АгроЕкспедиції до США та Канади та перейняти досвід закордонних колег. Це дасть змогу в живому режимі онлайн вивчити різні практики вирощування актуальних для України культур. А також ознайомитися з тими елементами точного землеробства, які себе найкраще зарекомендували на практиці у двох найрозвинутіших аграрних країнах світу — США та Канаді.

Онлайн АгроЕкспедиції від компанії Тревелайт відбудуться з 1 по 15 червня, в робочі дні, з 16:00 по 20:30.

Цьогоріч збільшено географію АгроЕкспедиції до 7 штатів і 2 провінцій, та запрошено до участі авторитетних агро експертів — Вільяма Вільсона з університету Пн. Дакоти, Девіда Вайндорфа з університету Техасу та багатьох інших експертів.

Кількість учасників Онлайн АгроЕкспедиції обмежена 30 підключеннями, щоб кожен з учасників мав можливість поставити свої запитання.

Вартість участі для однієї компанії $2500 (до 3 підключень). В разі участі у фактичній АгроЕкспедиції, яка передбачає подорож (проводиться щороку в червні та жовтні) знижка на кожного учасника від компанії $780.

Зареєструватись можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus