BEDNAR представив новий просапний культиватор Row Master з камерою

12 червня 2020 66 0
BEDNAR представив новий просапний культиватор Row Master з камерою
traktorist.ua

Чеська компанія BEDNAR виводить на український ринок нову актуальну лінійку культиваторів міжрядного обробітку Row Master, обладнаних камерою CultiCam. Про це інформує Traktorist.ua

Нещодавно агрегат продемонстрували на полях Кіровоградщини по посівам соняшника. Культиватор Row Master показав високу продуктивність (5-6 га/год при максимальній швидкості роботи до 18 км/год), та якісну роботу.

Особливості агрегату додає камера CultiCam, що дозволяє підвищити швидкість та точність роботи, спрямовуючи культиватор точно по ряду, а також дозволяє працювати як у день, так і вночі.

Культиватор обладнано опорними колесами для кожної секції з регулюванням робочої глибини, паралельним навішуванням для робочих секцій, яке не потребує обслуговування та системою гідравлічного руху культиватора, яка відповідає інформації, отриманій від CultiCam.

Просапний культиватор BEDNAR Row Master має робочу ширину від 4,8 до 9,6 м та здатний працювати на глибину від 2 до 12 см. Агрегат здатен обробляти від 6 до 18 рядків з міжряддям 45-80 см. Рекомендована потужність трактора — 60-150 к.с.


 

Виконано за допомогою Disqus