В Україні з’явиться трактор Valtra T4 у новій лімітованій комплектації

16 червня 2020 84 0
В Україні з’явиться трактор Valtra T4 у новій лімітованій комплектації
zeppelin-agro.com.ua

У компанії «Цеппелін Україна» незабаром представлять трактор Valtra T4 у новій лімітованій комплектації Red Line, який має ексклюзивний дизайн та спеціально розроблені опції, необхідні для роботи в сільському господарстві та сегменті навіть у складних умовах. Про це повідомляє Kurkul.com з посиланням на прес-службу компанії.

Трактори комплектації Red Line обладнані дизельними двигунами AGCOPower об'ємом 7,4 літрів. Оптимально налаштований турбонагнітач гарантує високий крутний момент навіть на низькій частоті обертання колінчастого вала. Максимальна потужність розвивається за 1900 об./хв, а максимальний крутний момент — за 1500 об./хв.

Потужність двигуна, встановленого на тракторах Valtra серії T, може бути збільшена на 15 к.с. з функцією Boost.

Трансмісія представлена революційною коробкою передач із перемиканням під навантаженням PowerShift: тип 5PS на 30 передач переднього та 30 передач заднього ходу. На моделях Active застосовується трансмісія з перемиканням передач під навантаженням, гідравлічним підсилювачем і роздільними ваннами гідравліки для контуру гідравлічної системи і трансмісії.

Трансмісія Valtra забезпечує передачу на колеса максимальної потужності при нижчій витраті пального серед машин цього класу. Триступінчасте впорскування пального та високий тиск впорскування забезпечують максимальну точність і паливну економічність.

«Високопродуктивна гідравлічна система з регулюванням продуктивності залежно від навантаження є складовою непереможної комбінації, що включає також двигун AGCO Power і трансмісію Valtra», — йдеться в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus