Valtra презентувала нові трактори п’ятого покоління серії G

31 серпня 2020 114 0
Valtra презентувала нові трактори п’ятого покоління серії G

Фінська компанія Valtra (бренд корпорації AGCO) презентувала абсолютно нові трактори п’ятого покоління серії G. Повідомляє Traktorist.ua.

Презентована серія налічує 4 основні моделі, а саме:

  • G105 (Max. 105 к.с., Boost 110 к.с);
  • G115 (Max. 115 к.с., Boost 120 к.с);
  • G125e (Max. 125 к.с., Boost 130 к.с);
  • G135 (Max. 135 к.с., Boost 145 к.с).

«Серія G виглядає абсолютно неперевершено. Це багатофункціональні трактори, які ви можете використовувати коли годуєте корів, збираєте урожай чи при будь-яких інших операціях. Ці машини, як швейцарський ніж — універсальні та зроблені у Фінляндії», — розповів Мікко Лехікойнен, віце-президент з продажу та маркетингу компанії Valtra.

Кожна модель із серії G оснащена 6-швидкісною трансмісією PowerShift. Радіус повороту машин становить 4,36 м. Базова вага — 5140-9500 кг. Трактори виготовляються на заводі у Фінляндії.

Машини опційно можуть дообладнуватися ходозменшувачем, цю опцію можна замовити для 3-ох моделей: HiTech, Active та Versu, тобто для тих, які мають гідравлічну систему з відкритим центром і гідравлічним потоком 110 л/хв. Це дозволяє підіймати 5 т задньою навіскою і відповідно 2,9 т — передньою.

Капот тракторів забезпечує чудовий огляд. Завдяки компактній колісній базі, машини мають хорошу поворотну здатність. Трактори серії G оснащені додатковими функціями, наприклад: повноцінною третьою гідропарою — Live 3RD, гідравлічним асистентом для роботи з фронтальним навантажувачем — Hydraulic Assistant, додатковою системою HillHold, та інтегрованим підрівнювачем стріли фронтального навантажувача.

«Ці трактори для клієнтів, які хочуть ефективно та технологічно працювати. Це не тільки найкращий трактор для роботи з фронтальним навантажувачем, це також розумна машина, тому що оснащена всіма основними технологіями розумного землеробства», — зазначив Аапо Айджасахо, менеджер з питань маркетингу компанії Valtra.

Трактори виготовлятимуть у нових кольорах: металева бронза, оливково-зелений та морської хвилі (бірюзовий).

Виконано за допомогою Disqus