BEDNAR провів навчання для дилерів на полях Київщини

8 липня 2020 35 0
BEDNAR провів навчання для дилерів на полях Київщини
traktorist.ua

Чеський виробник сільгосптехніки BEDNAR провів літні навчання для українських дилерів на полях Київщини, запросивши на демонстрацію аграріїв. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Ідея з'явилася місяць тому зі звичайного планування сезону і потягнуло за собою зробити не звичайні заняття в аудиторії, а «заняття+» практика на полі», — розповів Михайло Кришко, комерційний директор BEDNAR Україна.

На полі зібрали сім різних агрегатів для літньо-осіннього сезону. Про кожну модель розповідали окремо, показували як її налаштовувати та як саме вона працює на полі при правильному налаштуванні.

Навчання проходили протягом 6 днів і об’єднали більше 100 учасників: менеджерів та сервісних спеціалістів. Найбільшу увагу приділяли сервісному обслуговуванню та якості налаштування. 

«На слайдах та картинках зовсім інше розуміння, а коли техніку можна помацати та побачити вживу — це зовсім інше. Коли ти підходиш до техніки, торкаешся металу та налаштовуєш її — все запам'ятовується краще», — зазначив Сергій Битяк, продукт-менеджер BEDNAR в Україні.

За словами Миколи Ніколайчука, технічного директора «Агро Регіон» , цей захід потрібно проводити, адже кожна новинка повинна себе показати у полі. Також можна побачити комплектуючі техніки від надійних виробників, які при роботі забезпечують якісну роботу.

Читати за темою: Аналогів дискаторам BEDNAR в Україні немає — аграрій

Виконано за допомогою Disqus