ALFA Smart Agro провела аграріям екскурсії на виробництво

16 липня 2020 78 0
ALFA Smart Agro провела аграріям екскурсії на виробництво
ALFA Smart Agro

Компанія ALFA Smart Agro вирішила ознайомити своїх клієнтів та партнерів із процесом створення інноваційних препаратів — від народження ідеї до перевірки ефективності готового продукту в полі — та запросила агровиробників на виробництво. Про це Kurkul.com повідомили у прес-службі компанії.

Зустрічі передбачали екскурсію на Білоцерківський завод препаративних форм (БЗПФ) і Дослідно-демонстраційний центр.

«Турбуючись про безпеку гостей, цього року ми відмовилися від традиційних Днів поля. Але знайшли інший, не менш цікавий формат та запросили агровиробників прожити «Один день з ALFA Smаrt Agro». Приємно, що можливість потрапити на виробництво зацікавила багатьох аграріїв. Загалом ми провели 10 зустрічей для гостей з різних регіонів України», — розповіла керівник департаменту маркетингових кампаній і комунікацій Ульяна Іванова.

Аграріям показали:

  • новий R&D центр, що включає хімічну, агрономічну лабораторії та дослідний центр;
  • департамент управління якістю, який здійснює контроль на кожному з етапів виробництва;.
  • інноваційну лінію з виробництва гербіцидів у препаративних формах суспензійних емульсій, суспензій та водних розчинів та виробничу ділянку з виготовлення фунгіцидів, інсектицидів та протруйників у формі концентрату суспензій і концентрату емульсій;
  • автоматичні лінії фасування продукції;
  • логістичний комплекс.

«Організовуючи «Один день з ALFA Smаrt Agro», ми хотіли познайомити клієнтів і партнерів із науковими та виробничими потужностями компанії, розповісти, як ретельно ми контролюємо якість на виробництві й перевіряємо ефективність препаратів у польових умовах. Нам було дуже приємно бачити їх зацікавленість нашою роботою, чути позитивні відгуки та високу оцінку побаченого», — підкреслила Ульяна Іванова.

Виконано за допомогою Disqus