Третій тиждень поспіль в Україні дорожчає пшениця — огляд за тиждень з 13 по 17 липня

18 липня 2020 6132 0
Третій тиждень поспіль в Україні дорожчає пшениця — огляд за тиждень з 13 по 17 липня
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, з посиланням на дані Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта — щоденні ціни

В порту Миколаєва продовжують дорожчати пшениця 2 класу та пшениця фуражна. Аналітики пов’язують зростання цін на пшеницю 2 класу, із локальним дефіцитом пропозиції зернової. Ситуація стала наслідком низької урожайності в Південних регіонах країни. Ціна ріпаку протягом тижня також зростала. Ціна кукурудзи до кінця тижня стабілізувалась на позначці 4,8 тис. грн/т.

В портах Одеської області ціна пшениці 2 класу, пшениці фуражної та ріпаку пішла вгору. Ціна ячменю протягом тижня зростала, лише у п’ятницю, 17 липня, вона почала знижуватись.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus