Стало відомо, фермери яких регіонів укладають найбільше форвардних контрактів

21 липня 2020 56 0
Стало відомо, фермери яких регіонів укладають найбільше форвардних контрактів
Kurkul.com

Фермери Дніпропетровщини, Черкащини, Київщини та Тернопільщини у поточному році уклали найбільше форвардних контрактів на зерно з АТ «Аграрний фонд». Про це розповів Володимир Лукієнко, директор комерційного департаменту компанії у матеріалі на Latifundist.com.

«З року в рік «лідери» можуть змінюватися. У поточному році можу відзначити Дніпропетровську, Черкаську, Київську, Тернопільську області. Це залежить від менеджерів, які працюють в регіонах, і від того, чи потрібно фермерам укладати форвардні контракти», — розповів він.

Він також додав, що укласти форвардний контракт з «Аграрним фондом» досить легко.

«У нас в кожній області є представники. Це представник служби безпеки і регіональний менеджер, одним із завдань якого є пошук фермерів. Менеджер збирає пакет документів, перевіряє, відправляє в центральний офіс до Києва. І тут ми вже проводимо комісію, оцінюємо ризики і приймаємо рішення», — розповів Володимир Лукієнко.

Він зазначив, що перевірка потенційного клієнта займає 2-3 дні.

«Намагаємося робити все швидко — 2-3 дні, без урахування часу на збір документів. Паралельно запускаємо на розгляд документи в різні підрозділи — безпеки, фінансове, юридичне, комерційне. Водночас співробітник безпеки перевіряє поля. Дивимося, чи були виконані контракти з нами раніше. Якщо немає — з якої причини. Перевіряємо відгуки про компанії в регіоні, тобто намагаємося зібрати максимум інформації. На підставі отриманої інформації і відповідності документів на комісії по ризиках приймаємо рішення — контрактувати чи ні», — підсумував директор комерційного департаменту.

Читайте за темою: Мінекономіки провело позаплановий аудит Аграрного фонду

Виконано за допомогою Disqus