Визначати шкідників та хвороби можна буде у телефонному додатку

27 липня 2020 94 0
Визначати шкідників та хвороби можна буде у телефонному додатку
Kurkul.com

У мобільному додатку для аграріїв Farmi від Суффле Агро незабаром з’явиться новий інструмент — Cropobserver, який допоможе фіксувати і впорядковувати спостереження з полів про обсяг та поширення хвороб і шкідників. Про це розповів директор з Агрономії Суффле Агро Жан-Поль Прюдом у матеріалі «Кліматичні зміни змушують аграріїв адаптуватись» на Kurkul.com.

Зазначається, що фермери зможуть порівняти показники зі своїм полем, зрозуміти тенденції поширення хвороби та прийняти відповідні рішення, щоб убезпечити свої посіви

«До кінця року плануємо також додати функціонал, що дасть змогу фермеру просто ввівши назву бур’яну дізнатися, які гербіциди можна використовувати, щоб його позбутися. Наразі це стосується лише злакових культур, але в подальшому, звісно, функціонал буде розширено на всі культури та препарати. Це будуть не лише гербіциди, а й фунгіциди, регулятори росту тощо», — додав Жан-Поль Прюдом.

Читати за темою: Farmi — огляд безкоштовного мобільного додатку для фермера

Нагадаємо, новий мобільний додаток для аграріїв Farmi від Суффле Агро пропонує, забезпечує аграріїв актуальними метеоданими для планування агротехнічних операцій, цінами на сільгосппродукцію та котируваннями на біржах Чикаго та Euronext, новинами агробізнесу.

Також додаток має карту елеваторів, з якими співпрацює компанія Суффле Агро. Крім того, можна створити в додатку особистий кабінет, де кожен клієнт матиме доступ до електронної документації, що полегшить співпрацю з компанією в розрізі укладання контрактів та документообігу загалом.

Виконано за допомогою Disqus