Фермери вже цього року можуть замовити сівалку точного висіву Fendt MOMENTUM

29 липня 2020 117 0
Фермери вже цього року можуть замовити сівалку точного висіву Fendt MOMENTUM
Kurkul.com

Замовлення на 16-рядну сівалку точного висіву Fendt MOMENTUM вже приймаються через мережу дистриб'юторів корпорації AGCO. Про це йдеться у матеріалі «Точний MOMENTUM: Всі характеристики нової сівалки Fendt, які треба знати, перш ніж купити» на Kurkul.com.

Нагадаємо, 22 липня на Київщині відбулася презентація сівалки точного висіву Fendt Momentum. До технічних характеристик машини входить робоча ширина міжрядь 70 см, об’єм бункера для насіння — 4581 л, опційного бункера для рідких добрив — 3785 л. Мінімальна потужність трактора для агрегатування становить 300 к.с.+

Особливості сівалки передбачають оснащення вакуумним дозатором vSet™ для висіву різних типів насіння на високій робочій швидкості. Дозування здійснюється з точністю до 99,5%. Завдяки висівній трубці SpeedTube™, машина може висівати кукурудзу та сою зі швидкістю 16 км/год та вище. Також є опція висіву дрібного насіння.

«Сівалка виготовляється у США, тому краще її замовити раніше, щоб вона могла подолати океан і потрапити у господарство до початку польових робіт. Аграрії, які придбають сівалку за попереднім замовленням, отримують більш вигідні умови», — зазначається у матеріалі.

Офіційний продаж стартує у цьому році, але вже на сезон наступний. Тому перше фізичне постачання сівалки в Україну очікуються вже в 2021-му році. 

Для покупки сівалки передбачено лізингові програми, а також співпраця з українськими банками. У їхньому списку «ОТП Банк», «Кредобанк», «Райффайзен Банк Аваль».

Виконано за допомогою Disqus