В Україні понад 6 млн га сільгоспземель використовується невідомими особами — Апостол

3 серпня 2020 92 0
В  Україні понад 6 млн га сільгоспземель використовується невідомими особами — Апостол
Kurkul.com

Михайло Апостол, радник міністра МВС України, заявив, що наразі понад 6 млн га землі сільськогосподарського призначення користуються інопланетяни. Про це пише Latifundist.com.

До прикладу Михайло Апостол привів повідомлення, яке надійшло на адресу Державної екологічної інспекції в Миколаївській обл. про те, що на території об'єкта природно-заповідного фонду ландшафтного заказника місцевого значення «Черталівскій» (Вознесенський р-н Миколаївської обл.) розорали земельні ділянки в його центральній частині без отримання дозвільних документів.

«Більш того, на виявленій ділянці була стерня ячменю, що свідчить про її використання у сільськогосподарських цілях», — написав він.

Як зазначає радник, згідно з даними Публічної кадастрової карти України, в користування ця земельна ділянка не надавалась. За результатами обстеження був розрахований збиток, який був заподіяний в результаті самовільного зайняття земельної ділянки.

«Оскільки в діях вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 252 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об'єктів природно-заповідного фонду), інспекцією подано заяву про злочин до Національної поліції України», — підкреслив Михайло Апостол.

Читати за темою:

Виконано за допомогою Disqus