АГРО-2020: АБА АСТРА презентувала рулонні прес-підбирачі Fendt Rotana

12 серпня 2020 28 0
АГРО-2020: АБА АСТРА презентувала рулонні прес-підбирачі Fendt Rotana

Офіційний дистриб'ютор Fendt компанія АБА «АСТРА» презентувала нові рулонні прес-підбирачі Fendt Rotana 130 F та Rotana 130 V. Презентація новинок відбулася у Києві на виставці Агро-2020, пише Traktorist.ua.

За словами продукт-менеджера компанії АБА «АСТРА» Максима Дмитренка, Fendt Rotana  — серія рулонних прес-підбирачів, які можуть бути із фіксованою та змінною камерами (F — фіксована, V — змінна). Відповідно, перші формують тюки лише фіксованого розміру — діаметром 1,25 м, другі — змінного — від 0,7 до 1,8 м у діаметрі.

«Презентовані новинки оснащено підбирачем 1,25 м, завдяки чому машини можуть підбирати валок після будь-якого комбайна. Прес-підбирачі, як з фіксованою, так і зі змінною камерами, можуть опційно оснащуватися 13, 17 чи 25 подрібнюючими ножами. Презентована модель зі змінною камерою має 17 ножів та функцію посекційного відключення, тобто, працюючи по сухій соломі, можна відключити 8, 13 або всі ножі відповідно. Прес-підбирачі успішно працюють як із сухою масою — соломою, так і з сінажем з вологістю 2,65%», — розповів фахівець.

На новинках  встановлено автоматичне змащення всіх циклів та цепи японської компанії Tsubaki. Із опцій — поворотні колеса на підбирачеві (дозволяють не піднімати підбирач при розвороті) та довга відкатна планка (дає можливість працювати на схилах, щоб тюк не відкочувався назад).

Виробник рекомендує агрегатувати прес-підбирачі з фіксоваю камерою з тракторами потужністю 60 к.с., зі змінною камерою — 80-90 к.с.

Виконано за допомогою Disqus