«Імперія-Агро» ще винна фермерам мільйони, а її засновники вже розвивають нові компанії

17 серпня 2020 709 0
Юрій Оцабрик, один із засновників «Імперії-Агро»
Kurkul.comЮрій Оцабрик, один із засновників «Імперії-Агро»

Виробники агропродукції і досі застрягли у судах із компанією-банкрутом «Імперія-Агро», хтось  із фермерів зміг повернути лише частку втраченого, а дехто залишився узагалі ні з чим. Тим часом брати Юрій та Дмитро Оцабрики, засновники «Імперії-Агро», працюють в Україні та розвивають інші напрямки бізнесу. Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Таємне життя засновників «Імперії-Агро» — старі скандали і нові фірми братів Оцабриків».

Так, Дмитро Оцабрик ще у 2016 році, до банкрутства «Імперії-Агро», покинув її і заснував нову компанію — «Грейс-Агро». Згідно з аналітичною системою YouControl, «ГрейсАгро» займається продажем ЗЗР, насіння, добрив, мікродобрив провідних світових і вітчизняних виробників та сільськогосподарської техніки.

В свою чергу, Юрій Оцабрик й досі є власником низки аграрних компаній. Також слід згадати і колишні компанії Юрія Оцабрика, наприклад такого відомого у свій час дистриб'ютора, як «ТРИДЕНТА АГРО». Ця компанія вже рахується ліквідованою, а на думку джерел з ринку — її навмисне довели до банкрутства за схемою, подібною до тієї, що пізніше спрацювала з «Імперією-Агро». 

Колишні працівники ТОВ «ТРИДЕНТА АГРО» наголошують, що керівництво компанії «кидало» на гроші не тільки своїх співробітників, а й клієнтів, шляхом отримання передоплати і не постачанням товару, а згодом вони просто зникали. Крім того, екс-співробітники розповіли, що провідні менеджери покинули компанію, щоб створити нову під назвою «Технік Енерджі».

Дійсно, така фірма існувала, проте з 2013 р. вона, знову ж таки, оголошена банкрутом і досі знаходиться у стані припинення діяльності. Крім того, вона має непогашений податковий борг на суму 147 944 грн.

За інформацією наших джерел, ще коли компанія «Імперія-агро» функціонувала, Юрій Оцабрик вважав її перегорнутою сторінкою у своїй історії та планував вихід на ринок дистрибуції під іншим брендом.

Більше подробиць шукайте у матеріалі на сайті.

Виконано за допомогою Disqus