Виробник заморожених овочів «Фрау Марта» підтвердив сертифікацію стандарту FSSC 22000

18 серпня 2020 77 0
Виробник заморожених овочів «Фрау Марта» підтвердив сертифікацію стандарту FSSC 22000
Kurkul.com

ПрАТ «Фрау Марта», один з найбільших в Україні виробників заморожених IQF овочів, в серпні 2020 пройшло черговий сертифікаційний аудит Системи менеджменту безпеки виробництва харчових продуктів за новою версією FSSC 22000 (v.5). Про це повідомляє Kurkul.com.

Підприємство розпочало роботу по розробці, впровадженню і підготовці до сертифікації системи менеджменту ще в 2014 році. Фахівці підприємства, не вдаючись до допомоги сторонніх організацій, своїми силами оцінили можливості впровадження системи менеджменту підприємства, відразу ж обравши для себе одну з найбільш прогресивних систем менеджменту - FSSC 22000, що задовольняє всім світовим вимогам до безпеки виробництва харчової продукції.

«Впровадження сертифікації стало можливим при значних фінансових вкладеннях, а головне — довелося провести системну роботу і необхідність донести до персоналу важливість впровадження вимог системи менеджменту. У 2014 році компанія пройшла сертифікаційний аудит, проведенний спеціалістамі аудиторської фірми SGS Ukraine», — говорить Ірина Павленко, генеральний директор товариства.

За її словами, на думку аудиторів, ресертифікація стандарту FSSC 22000 (v.5), що включає в себе і елементи стандарту ISO 9001, пройшла на високому рівні підготовки фахівців підприємства — як досвідчених менеджерів, так і новачків, які влилися в колектив зовсім недавно.

«Сертифікаційний аудит компанії «Фрау Марта» завершено практично без зауважень, що підтверджує репутацію підприємства на ринках України та інших країн. Важливо, що колектив готовий до плідної роботи», — додала Ірина Павленко.

 

Виконано за допомогою Disqus