На Одещині вбили фермера

2 вересня 2020 782 0
На Одещині вбили фермера
pixabay.com

В Іванівському р-ні Одеської обл. іноземний громадянин застрелив з рушниці свого роботодавця, яку взяв у незачиненому сейфі. Про це повідомляє пресслужба Іванівського відділу поліції.

Зазначається, що підозрюваний був раніше судимий за грабежі, крадіжки та шахрайство. В Іванівському районі 49-річний зловмисник працював на полі місцевого фермера.

«Перебуваючи в нетверезому стані, він згадав минулі образи, прийшов додому до свого роботодавця й почав сварку через зароблені гроші, які той йому нібито не віддавав. Під час суперечки з 26-річним господарем будинку він схопив мисливську рушницю, яка була в незакритому сейфі, та вистрілив у бік потерпілого», — повідомили в поліції.

Внаслідок отриманого вогнепального поранення молодий чоловік помер на місці. Поки родичі загиблого, які прибігли на звук пострілу, викликали поліцію та швидку допомогу, зловмисник зник разом із рушницею.

Він вирушив до свого попереднього місця роботи — вагончика охорони місцевого садового товариства. Там, побачивши чоловіків, з якими раніше працював, правопорушник «згадав», що вони нібито крали у нього інструменти, і вистрілив з рушниці кілька разів у підлогу.

Злочинець оперативно був затриманий поліцейськими. За фактом порушено провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) і ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читати за темою: На Херсонщині взято під варту підозрюваного у вбивстві фермера

Виконано за допомогою Disqus