В LNZ Group підбили підсумки технологічної платформи LNZ Hub 3.0.

3 вересня 2020 38 0
В LNZ Group підбили підсумки технологічної платформи LNZ Hub 3.0.

31 серпня у с.Лозоватка Черкаської області завершила роботу агротехнологічна платформа LNZ Hub 3.0. За майже місяць часу захід встигло відвідати понад 300 гостей з різних куточків України. Повідомляє SuperAgronom.com.

Як зазначають в компанії LNZ Group, в рамках цьогорічної технологічної платформи було розглянуто понад 50 демонстраційних ділянок.

З теоретичної частини заходу, яка передбачала виступи спікерів, учасники мали змогу детально ознайомитись з технологіями захисту DEFENDA на ярій пшениці, кукурудзі, сої та соняшнику. Дізнатись про особливості та відмінності у вирощуванні зернових та силосних гібридів кукурудзи UNIVERSEED.

У рамках практичної частини, яка передбачала відвідування дослідних ділянок, гості заходу наочно дослідити технології, продукти та гібриди, які використовуються на полях LNZ Group, а також дізнались про новітні агротехнічні розробки, які дозволяють розкрити максимальний потенціал врожайності. Окрім цього, в польових умовах було розглянуто нові силосні та зернові гібриди UNIVERSEED, а також нові гібриди соняшнику.

«Цей рік особливий у першу чергу тим, що LNZ Hub 3.0 повністю змінився у порівнянні з попередніми двома роками проведення. Якщо раніше це були більше демонстраційні лінійки та досить невелика кількість дослідів, то сьогоднішній LNZ Hub — це 10 блоків площею 20 га, вся лінійка зернових та силосних гібридів бренду UNIVERSEED та 20 ексклюзивно нових гібридів соняшнику, понад 50 ділянок демонстрацій технологій захисту DEFENDA на ярій пшениці, кукурудзі, сої та соняшнику. Це перший в Україні проект «Краш-тест», який дав змогу дізнатись, як краще не робити на полі, аби не отримати проблем та збитків. Це велика кількість контрольних ділянок, дослідів, адже ми намагалися окреслити повне коло проблем, що виникають в аграріїв, та разом з ними знайти рішення для кожного господарства», — зазначила Юлія Камєнєва, директор з маркетингу компанії LNZ Group.

Виконано за допомогою Disqus