LNZ Group відкриває представництво у Кропивницькому

1 листопада 2021 597 0
LNZ Group відкриває представництво у Кропивницькому
Kurkul.com

Сьогодні, 1 листопада, компанія LNZ Group відкриває представництво у Кропивницькому. Повідомляє Latifundist.com.

Окрім цього, вже відкрилися представництва компанії у Хмельницькому та Львові.

«Кіровоградщина — один із найбільших аграрних регіонів в Україні. Якщо раніше агровиробникам доводилося працювати із Черкаським представництвом, то сьогодні отримати якісну продукцію вони зможуть на місці. На території представництва буде відкрито склад із гнучким графіком роботи. Аграрії зможуть придбати продукцію власного виробництва LNZ Group — насіння UNIVERSEED та засоби захисту рослин DEFENDA, а також мінеральні добрива та продукцію таких світових брендів як Syngenta, BASF, Bayer», — розповів директор представництва LNZ Group у Кропивницькому Євген Гончаренко.

За його словами, вже набрано команду з чотирьох менеджерів та агронома, який надаватиме агрономічний супровід. Тим аграріям, які не мають достатньо коштів, щоб придбати продукцію, пропонуватимуть вигідні кредитні умови. Також представництво займатиметься закупівлею продукції в аграріїв.

Наразі компанія LNZ Group, окрім відкриття нових представництв, за словами керівника хімічного спрямування та бренду DEFENDA LNZ Group Сергія Борисова працює над розширенням дистриб'юторської мережі та консалтингового спрямування LNZ Group.

«Ми відкриваємо та насичуємо філії у тих регіонах, де не доходимо безпосередньо до сільгоспвиробника. Навіть не просто кількістю людей, а розширюємо у професійній сфері. Добираємо туди не лише продавців, а й агрономів, щоб допомогти тим фермерам, які не мають агрономічного супроводу. Тому ми не йдемо великими центрами, навпаки до дрібніших, але наближених до сільгоспвиробника», — розповів Сергій Борисов.

Також Сергій Борисов зазначив, що цього року ще однією причиною для розширення став дефіцит товарів у аграріїв: добрив та ЗЗР, які потрібно швидко доставити від складу до клієнта.

«Компанія розробляє під кожен напрямок технологічні карти, для чого потрібні досвідчені та знаючі регіон люди, які розуміють ризики: з вологою, ґрунтами, кислотностями, добривами, насінням та інше. Також зараз стоїть питання про скорочення часу доставки до 5 години, до цього доставка відбувалася протягом доби», — наголосив Сергій Борисов.

Читайте також: Бренд LEGEND поповнився новими гібридами кукурудзи та соняшника

Виконано за допомогою Disqus