John Deere та Kramer презентували лінію компактних машин

13 вересня 2020 132 0
John Deere та Kramer презентували лінію компактних машин
traktorist.ua

Компанії John Deere та Kramer презентували «зелену лінійку» компактних машин. Зокрема, унікальні навантажувачі із телескопічною стрілою. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Телескопічний навантажувач Kramer відрізняються постійним розвитком своїх технічних параметрів, сучасними характеристиками та потужними двигунами. Для широкої продуктової лінійки Kramer характерні комфорт, висока ефективність роботи за рахунок інтелектуальних систем-асистентів, а також великий вибір опцій та робочих знарядь, що підвищують універсальність використання навантажувачів. 

«Зелена лінійка компанії Kramer продається через дилерів компанії John Deere. У цю лінійку входить близько 29 різних моделей, включаючи 14 моделей колісних фронтальних навантажувачів з потужністю двигуна до 165 к.с. та об'ємом стандартного ковша до 1,8 м³. Також 4 моделі колісних навантажувачів, оснащених телескопічною стрілою, та 11 моделей телескопічних навантажувачів з висотою штабелювання від 6 до 9 м і максимальною вантажопідйомністю 2700-5500 кг», — розповів Владислав Андріанов, керуючий менеджер Kramer-WerkeGmbH напрямку продажів у СНД, Східній Європі, Центральній Азії та Кавказу.

Кооперація між Kramer та John Deere передбачає реалізацію компактних машин марки Kramer (так звана «зелена лінійка») сільськогосподарським виробникам через дилерську мережу John Deere. Вся продуктова лінійка Kramer розробляється і виробляється у Німеччині. 

Читати за темою: John Deere презентував новинку — самохідний розкидач сухих добрив

Виконано за допомогою Disqus