John Deere презентував новинку — самохідний розкидач сухих добрив

10 вересня 2020 247 0
John Deere презентував новинку — самохідний розкидач сухих добрив
traktorist.ua

Компанія John Deere CIS презентувала самохідний розкидач сухих добрив M4040DN як новий продукт 2021 р. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Зазначається, що самохідний розкидач сухих добрив John Deere M4040DN має бункер 6000 л, ширину захвату 32 м та опцію інтелектуального розкидання. Машина зібрана на основі шасі попередника — самохідного обприскувача моделі М4040. Покращену продуктивність досягнуто шляхом застосування системи розкидання New Leader® DN460. 

«Машина бразильського виробництва, яку буде представлено у 2021 р., дозволить оптимізувати розкидання добрив. Вона універсальна в агрегатуванні із обприскувачем. Тобто, досить велика кількість запчастин спеціально уніфіковано разом із обприскувачем, що є зручним для дилерських мереж», — розповіла Наталія Голік, маркетинг-менеджер компанії John Deere в області продуктів по догляду за посівами та точного землеробства у країнах СНД.

У новинку інтегровано монітор 4 покоління із можливістю диференційованого внесення, зміни норми висіву, є функція дистанційного контролю JDLink, GPS та модем. Позиціювання здійснюється із точністю 3 см за допомогою приймача SF6000. 

Опція посекційного контролю внесення у самохідному розкидачі сухих добрив буде доступна з 2022 р.

Читати за темою: У John Deere оновили лінійку тракторів 7R та 8R

Виконано за допомогою Disqus