Компанія BEDNAR провела зустріч з дилерами та підвела підсумки року

16 вересня 2020 32 0
Компанія BEDNAR провела зустріч з дилерами та підвела підсумки року
traktorist.ua

Минулого тижня в Києві відбулася зустріч дилерів BEDNAR FMT в Україні, на якій були присутні керівники, бренд-менеджери та маркетологи дилерів. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Не зважаючи на перешкоди пандемії COVID-19, представники всіх дилерів були присутні особисто: «Агроресурс», «АМАКО», «НФМ-Агро», «Тайтен Машинері Україна». Представники компанії «Лан» були присутні он-лайн.

Підсумки роботи 2020 р. та плани на 2021 р. оголосив через відеозв'язок власник компанії BEDNAR FMT Ладіслав Беднар.

Були обговорені питання щодо маркетингу, сервісного обслуговування, запасних частин та багато іншого. 

«Говорячи про попередні підсумки 2020 маркетингового року, можна впевнено сказати, що позиції BEDNAR FMT на ринку України зростають та укріплюються, збільшується асортимент та кількість представленої продукції, зростає впізнаваність бренду, якість сервісного обслуговування та забезпечення запасними частинами клієнтів. Багато було зроблено й у маркетингу, зокрема, цього року проведена велика кількість демонстрацій та взяли участь у всіх найбільших агрозаходах України» — йдеться у повідомленні.

Підсумком дилерської зустрічі стало нагородження найкращих дилерів року: компанія «Агроресурс» стала кращим дилером з продажу техніки, компанія «НФМ-Агро» — з продажу запасних запчастин.

Читати за темою: BEDNAR провів навчання для дилерів на полях Київщини

Виконано за допомогою Disqus