Alliance побудує в Індії новий завод з виробництва шин

17 вересня 2020 22 0
Alliance побудує в Індії новий завод з виробництва шин
traktorist.ua

Компанія Alliance Tire Group (ATG) в рамках програми розширення виробничих потужностей оголосила про намір побудувати новий завод загальною площею 320 тис. м². Про це повідомляє Traktorist.ua.

Компанія Alliance Tire Group, що є власністю Yokohama з 2016 р., відкриє новий завод у промисловому парку Атчутапурам, розташованого у штаті Андхра-Прадеш на сході Індії. Промпарк знаходиться недалеко від порту Вішакхапатнам, що робить його вигідним місцем для майбутнього експорту готової продукції. 

За повідомленням, наразі ATG володіє двома заводами з виробництва шин в Індії: завод «Дахедж» у штаті Гуджарат та завод «Тірунелвелі» в Таміл-Наду. Заводи виробляють всі три бренди позашляхових шин компанії — марки Alliance, Galaxy та Primex, які використовуються для сільськогосподарської, будівельної, промислової та лісозаготівельної техніки.

«З огляду на зростаючий попит на світовому рівні, компанія Yokohama Rubber у 2018 р. запустила проєкт по збільшенню потужності існуючої лінії на заводі «Дахедж» ATG. По завершенні проєкту потужність була збільшена в 1,6 рази. Однак подальше зростання попиту на позашляхові шини ATG призвело до рішення про будівництво сучасного нового заводу», — йдеться у повідомленні.

Виробнича потужність нового заводу складе 55 т/день (вага гуми). Будівництво почнеться у третьому кварталі 2020 р, а відкриття майданчику заплановано на першу чверть 2023 р. Загальний обсяг інвестицій складе $165 млн. 

«План управління Yokohama — Grand Design 2020 (GD2020) — включає комерційну стратегію розвитку, в якій позашляхові шини є локомотивом зростання. У зв'язку із зростанням попиту на нашу продукцію на світових ринках це рішення було доречним», — Нітін Мантрі, директор ATG.

Новий завод в Індії розширить глобальну мережу виробництва позашляхових шин Yokohama Group до восьми заводів у чотирьох країнах, включаючи три в Індії, один в Ізраїлі, один у В'єтнамі і три в Японії. Щоденна загальна виробнича потужність позашляхових шин збільшиться до 480 т (вага гуми). Надалі група продовжить зміцнювати свою конкурентоспроможність у секторі позашляхових шин на світовому рівні.

Читати за темою: У Alliance Tire Group розширили ряд шин для тракторів

Виконано за допомогою Disqus