MAS Seeds пропонує вигідну пропозицію з придбання гібридного насіння соняшника

23 вересня 2020 97 0
MAS Seeds пропонує вигідну пропозицію з придбання гібридного насіння соняшника
Kurkul.com

MAS Seeds Україна пропонує для виробників соняшнику вигідну пакетну пропозицію — при покупці кожних 10 мішків гібридного насіння соняшнику MAS 85.SU виробники отримають 2 банки гербіциду Експрес@ і каністру ПАР Тренд@ 90 виробництва компанії FMC у подарунок (тобто, повне покриття технології Експрес на кожні 20 га посівів). Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Українські аграрії віддають перевагу технологічним гібридам соняшника, а технологія Експрес/Сульфо найшвидше розвивається в Україні завдяки високій економічній рентабельності у порівнянні з іншими технологіями», — прокоментувала Ольга Молокович, керівник відділу маркетингу компанії MAS Seeds.

Вона зауважила, що за прогнозом агропідприємства, в найближчі роки площі під соняшником Експрес/Сульфо досягнуть 25% від усіх посівів соняшнику в Україні. Цю технологію охоче використовують фермери в регіонах із незначною кількістю опадів, оскільки ефективність дії гербіциду Експрес® не залежить від вмісту гумусу та вологи в ґрунті. 

«Враховуючи популярність технології Експрес/Сульфо, крім уже відомого виробникам гібрида MAS 85.SU, цього року ми поповнили портфель соняшнику трьома новими гібридами — раннім Sulfonor, середньораннім MAS 83.SU та середньостиглим MAS 880.SU, стійким до вовчка раси G», — зазначає Ольга Молокович.

Вона також відзначає, що в R&D центрах MAS Seeds в Україні були закладені досліди щодо чутливості гібридів соняшника MAS Seeds до гербіциду Експрес®. Отримані дані дають можливість впевнено рекомендувати гібриди MAS 85.SU, та Sulfonor,  MAS 83.SU та MAS 880.SU як стійкі до даного гербіциду.

У компанії повідомляють, що акція діє на гібридне насіння соняшнику MAS 85.SU французької селекції та виробництва MAS Seeds 2019 р., яке придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна (masseeds.ua), до 31.12.2020 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою