В AVR представили новітню технологію збору даних для картоплезбиральних комбайнів та сівалок

26 вересня 2020 30 0
В AVR представили новітню технологію збору даних для картоплезбиральних комбайнів та сівалок
traktorist.ua

Бельгійський виробник AVR презентував новітню технологію збору даних, що надає користувачам у режимі реального часу інформацію про продуктивність картоплезбиральних комбайнів та сівалок. Система також пропонує рішення щодо ефективності польових робіт.
Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Зазначається, що АVR у співпраці з голландською компанією Dacom Farm Intelligence розробила оновлення, яка є опцією для чотирирядних самохідних комбайнів Puma 3 та 4 і чотирирядних сівалок Ceres 440 та 450. Система дає можливість консолідувати польові та технічні дані.

Дані про машину (поточну витрату палива, врожайність та кількість посадженої картоплі на м²) автоматично передаються на Dacom Cloudfarm, а польові дані автоматично відображаються на цифровій платформі AVR Connect.

«Переваги загальних даних включають автоматичну реєстрацію годин, витрати палива, загальну врожайність та різницю врожайності на полі, що дозволяє користувачам відстежувати різницю та перевіряти, чи відповідають дані врожайності іншим даним вегетаційного періоду», — зазначається у повідомленні.

За словами виробника, у Cloudfarm дані про машини можуть бути об'єднані з супутниковою, контурною та картою ґрунтів. Всі відповідні дані перетворюються у чіткі рекомендації.

Читати за темою: John Deere представив новий зернозбиральний комбайн S400

Виконано за допомогою Disqus