Майбутнє тваринництва залежатиме від старту земельного ринку — думка

28 вересня 2020 85 0
Володимир Золотар, начальник відділу з розвитку тваринництва A.G.R. Group
Володимир Золотар, начальник відділу з розвитку тваринництва A.G.R. Group

Майбутнє тваринництва прямо залежатиме від старту земельного ринку, оскільки земля це важлива частина діяльності. Таку думку висловив Володимир Золотар, начальник відділу з розвитку тваринництва A.G.R. Group у матеріалі «Секрети рентабельного тваринництва від A.G.R. Group» на Latifundist.com.

«Серед учасників ринку і фахівців різних напрямків сільського господарства зараз багато переживань з приводу ринку землі, який має запрацювати з 2021 року. Я багато спілкуюся і з дрібними виробниками, і з великими компаніями — всі стурбовані. Невідомо, як спрацює ринок, наскільки будуть купувати-продавати землю, яка буде цінова політика... Для тваринництва земля — ​​дуже важлива частина діяльності, тому я думаю, що багато буде залежати від старту земельного ринку», — розповів він.

Як зазначив Володимир Золотар, що стосується держави, то він вважає абсолютним непорозумінням те, що у нас немає міністра сільського господарства.

«Це величезна галузь, яка формує значну частину ВВП, створює робочі місця. І при цьому немає профільного міністерства, яке б займалася розвитком галузі ... Складно в таких умовах прогнозувати вектори подальшого розвитку», — підсумував Володимир Золотар.

Виконано за допомогою Disqus