Про помилки і досвід фермерів в автоматизації господарств на Ok Agro дізнавайся з 15% вигодою

21 жовтня 2020 106 0
Про помилки і досвід фермерів в автоматизації господарств на Ok Agro дізнавайся з 15% вигодою
OK Agro

На аграрній бізнес-конференції OK Agro в Черкасах 10-11 листопада понад два десятки спікерів поділяться власним досвідом в агро, розкажуть та покажуть, як почати заощаджувати з smart-рішеннями та вивести аграрне виробництво на новий рівень управління та доходів. Про це Kurkul.com повідомили організатори.

На понад чотири сотні гостей очікує 15 годин виступів аграріїв, які пройшли шлях від несистемної роботи до напівавтоматизованого управління господарством. Про застосування технологій для ведення бізнесу розкажуть розробники smart-інструментів та сервісів. 

«Отриманні знання та досвід допоможуть Вам уникнути поширених помилок, використовувати тільки те, що дійсно працює», — зазначають організатори. 

Унікальності заходу додає той факт, що чимало спікерів вперше вийдуть на велику сцену з виступами та презентаціями які раніше не звучали ніде.

Скажи Ok smart-рішенням в агро та почни заощаджувати уже тепер! А перший крок на зустріч економії — промокод «ПрОКачай АГРО», за яким на всі квитки діє знижка 15%.

Організатори конференції подбали про дотриманням усіх вимог протиепідемічних заходів. Більше подробиць дізнавайтесь за посиланням, кількість місць обмежена.

Виконано за допомогою Disqus