У Väderstad відбудуться зміни вищого керівного складу

21 жовтня 2020 23 0
У Väderstad відбудуться зміни вищого керівного складу

Компанія Väderstad, одне з провідних світових підприємств в області ґрунтообробної та посівної техніки, оголосила зміну генерального директора. У лютому 2022 р. Генрік Гілстрінг посяде місце президента та генерального директора Väderstad. Повідомляє Traktorist.ua.

За повідомленням, Генрік Гілстрінг представляє третє покоління родини власників та наразі є частиною керівництва компанії. 

«Рада директорів компанії Väderstad завчасно забезпечила зміну генерального директора, почавши підготовку до відставки нинішнього генерального директора Матса Баверуда. Рада директорів та керівництво концерну чітко визначили напрямок руху вперед завдяки добре спланованій зміні гендиректора, заснованої на міцних цінностях Väderstad», — зазначив Крістер Старк, голова правління концерну Väderstad.

Він додав, що завдяки багаторічній практиці та відданості як власників, так і працівників, у компанії продовжують створювати інновації, динаміку та стабільність. Це дає гарні умови для ефективної та плавної передачі й омолодження ролі генерального директора.

Генрік Гілстрінг працює у Väderstad з 2012 р., нині виконує обов'язки віце-президента з розвитку бізнесу та є членом правління компаній. Генрік має диплом економіста Стокгольмської Школи Економіки. До теперішньої посади у Väderstad він працював керівником з виробництва, продажу, збуту та розробки продуктів. Також брав участь у вирішенні питань, пов'язаних зі стратегією та управлінням компанії. До роботи у Väderstad, Генрік працював у BostonConsultingGroup в Стокгольмі.

Генрік Гілстрінг раніше був призначений заступником генерального директора Väderstad Group, а з лютого 2022 р. посяде місце генерального директора концерну.

«Я з нетерпінням чекаю продовження стабільного розвитку Väderstad і гарантую, що ми, як компанія, зможемо адаптуватися до поставлених завдань та можливостей як щодо розвитку сільського господарства в цілому, так і з точки зору нових міжнародних та локальних», — розповів Генрік Гілстрінг.

Виконано за допомогою Disqus