Мінагропрод посів четверте місце у рейтингу міністерств за виконанням реформ

22 грудня 2015 86 0
Завдання програми дій Уряду виконано Мінагропродом на 70,7%
МінагропродЗавдання програми дій Уряду виконано Мінагропродом на 70,7%

На сьогодні завдання програми дій Уряду виконано Мінагропродом на 70,7%.

Про це повідомила заступник міністра аграрної політики та з питань євроінтеграції Владислава Рутицька, пише Мінагропрод.

«Станом на сьогодні завдання програми дій Уряду виконано на 70,7%, а це 4 місце серед міністерств. За оцінками експертів Національної Ради Реформ, прогрес у виконанні завдань Міністерством аграрної політики та продовольства України з реформування сільського господарства на 2015 р. оцінюється у 80% та є одним із лідируючих з-поміж інших галузей», — наголосила посадовець.

За її словами, Мінагропрод отримав другу сходинку за індексом моніторингу реформ у комплексному рейтингу міністерств, проведеного організацією VoxUkraine.

Заступник міністра відзначила широкомасштабну комплексну реформу з дерегуляції галузі, яка здійснюється у рамках євроінтеграційних заходів.

«Усього скасовано 42 дозвільних документи та процедури, а також запроваджено ще понад 50 інших змін з дерегуляції галузі. Економічний ефект від цих нововведень для бізнесу оцінюється у понад 5 млрд грн заощаджень для бізнесу. Тобто, результати діяльності аграрного сектору у 2015 р. ще раз підтверджують правильність обраного напряму впровадження реформ», — додала вона.

Виконано за допомогою Disqus