В Італії розробили паковання для овочів та фруктів з паперу

8 листопада 2020 93 0
В Італії розробили паковання для овочів та фруктів з паперу
fruitnews

Італійська компанія Sorma Group розробила упаковування для фруктів і овочів, що складається на 100% з паперу. Целюлозна сітка дозволяє захистити продукти та розглянути товар всередині, а також повністю придатна до перероблення. Про це повідомляє fruitnews.

«З новою лінійкою упаковування ми змінимо подачу нашої продукції та сфокусуємось на стійкому виробництві і екологічності, на які звертають увагу наші споживачі. Ми рухалися в цьому напрямку кілька років: від переробленого пластику, полегшеного на 60% -70%, до нової лінії Sormapeel, запатентованої цього року. В кінцевому підсумку ми зупинилися на сітці з повністю компостованого матеріалу», — розповів Андреа Касалі, директор з продажу Sorma Group.

У лінійці Sorma Group п'ять варіантів пакування: «PaperPillow» з отворами для пальців та без них, «PaperStandup» з ручками та без них, «PaperVertbag». Кожна модель з паперу, сертифікованої за стандартом FSC (Forest Stewardship Council). Ще одна перевага паперових сіток — адаптованість до обладнання.

Читати за темою: На Івано-Франківщині виготовлятимуть фруктові чипси

Виконано за допомогою Disqus