Стало відомо прізвище фермера, якого катували на Хмельниччині

5 листопада 2020 3206 0
Стало відомо прізвище фермера, якого катували на Хмельниччині

У селі Українка Хмельницької обл. наприкінці жовтня стався жорстокий напад на родину фермера. Зловмисники катували господаря, його дружину і сина. Повідомляє Kurkul.com.

Застосовуючи тортури у вигляді гарячої праски, окропу та молотка, вимагали грошові кошти. Отримавши 500 тис. грн та $100 тис., зловмисники залишили будинок.

Першою вдалось звільнитися жінці, яка допомогла розв’язати руки синові та чоловікові, після чого останній одразу ж повідомив про напад до поліції. Усіх потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до районної лікарні.

Постраждалим виявився 64-річний Володимир Матвієць, керівник Асоціації фермерів та землевласників Білогірського району Хмельницької області, який також являється співзасновником ФГ «Вільний селянин».

Згідно з інформацією Єдиного Держреєстру, Володимир Матвієць у 2019 р. обіймав посаду секретаря Білогірської селищної ради (депутат Білогірської селищної ради). Також аграрій має цінні папери у ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод» та є бенефіціарним власником СОК «ПЕЛЛАГРО».

Виконано за допомогою Disqus