Фахівець розповів, як зменшити витрати води при внесенні гербіцидів

12 листопада 2020 204 0
Фахівець розповів, як зменшити витрати води при внесенні гербіцидів
Kurkul.com

Олександр Карнаух, продукт менеджер компанії Агро Експерт, у ході виступу на аграрній бізнес-конференції Ok Agro у Черкасах, розповів, як зменшити витрати води при внесенні гербіцидів та підвищити ефективність роботи препаратів. Про це інформує Kurkul.com.

«Будь-який продукт будь-якої компанії не адаптований під кліматичні та температурні умови якоїсь певної країни. Тому часто задля досягнення максимального ефекту від внесення цей продукт потрібно покращити за допомогою певних ад'ювантів. Вони дозволять оптимізувати дію гербіцидів та зменшити норму робочого розчину», — зазначив він.

Читати також: Цифровізація господарства допомагає економити ресурси — думка

Для прикладу фахівець навів такі ад'юванти:

  • PERIFOLIS має найменший поверхневий натяг та найбільшу площу поширення. Поєднаний з ним продукт максимально потрапляє на рослину і поширюється по її поверхні. Таким чином забезпечується оптимальна дія гербіцидів і зменшується використання води на 30%.
  • PERITERRA призначений для забезпечення оптимальної дії ґрунтових гербіцидів. Він знижує поверхневий натяг, добре розподіляється, збільшує розмір краплі та через це внесений препарат менше здувається вітром, а також менше промивається при опадах. 
Виконано за допомогою Disqus