Агросфера є однією із найперспективніших для інвестицій в Україні — Шмигаль

17 листопада 2020 88 0
Агросфера є однією із найперспективніших для інвестицій в Україні — Шмигаль
Kurkul.com

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що серед найперспективніших сфер для інвестицій в Україні є агропромисловий комплекс. Про це повідомляє Урядовий портал.

«Наша держава є одним із провідних світових виробників та експортерів сільськогосподарської продукції з великим та невичерпним потенціалом. Вважаю, що країни Центральної та Східної Європи можуть бути джерелом інвестицій, ноу-хау та найкращих практик в Україні», — зазначив він.

За його словами, попри пандемію, Україна рішуче налаштована на продовження системних реформ, що має стати основою для виходу з кризи та подальшого зростання економіки.

«Це особливо актуально в умовах пандемії, коли Україна потребує нових потужних стимулів для економічного відновлення. Такими стимулами має стати поступове розширення доступу до внутрішнього ринку ЄС у сферах, де Україна вже досягла значного прогресу, а також зняття інших обмежень, які існують для нашої торгівлі», — сказав прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль відзначив, що лібералізація ринку земель сільськогосподарського призначення є одним із головних напрямів реформ, над якими Уряд наразі працює.

Читати за темою: Карантин вихідного дня негативно вплине на фермерів — думка

Виконано за допомогою Disqus