На більшості площ озимі зернові припинили вегетацію

25 листопада 2020 66 0
На більшості площ озимі зернові припинили вегетацію

У другій декаді листопада спостерігалася більш прохолодна, ніж зазвичай, хмарна погода. Озимі зернові культури на більшості площ припинили вегетацію в хорошому і задовільному стані, яке надалі буде залежати від погодних умов і рівня загартування рослин, повідомляють аналітики УкрАгроКонсалт.

Опади протягом більшої половини декади практично були відсутні, лише місцями відмічались незначні дощі й сніг з дощем, які поповнили запаси продуктивної вологи у верхніх шарах ґрунту.

Нагадаємо, упродовж усього тижня в північних, східних та центральних областях переважатиме похмура погода, лише на Заході та Півдні пануватиме сонячна метеокартина з частковою хмарністю. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«24 та 25 листопада в північних, східних, центральних та південних областях частково пройдуть короткочасні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Наприкінці тижня з 27 по 29 листопада очікуються несуттєві опади в північних, західних та східних областях. Вітер переважатиме західного, південно-західного напрямку 1-6 м/с», — йдеться у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus